20.06.2018 Son güncelleme: 20.06.2018, 12:51

TÜRK KIZILAYINDAN ANLAMLI KAMPANYA

KAN BAĞIŞI İÇİN TÜM VATANDAŞLAR VE KURULUŞLAR SEFERBER OLDU KAN BAĞIŞI İÇİN TÜM VATANDAŞLAR VE KURULUŞLAR SEFERBER OLDU
Kategori Genel Haberler

Türk Kızılayı Artvin kan bağış merkezi her zamanki gibi kan bağışı kampanyasını Arhavi’de tüm vatandaşların katılımıyla güçlü bir şekilde gerçekleştirdi. Arhavi 15 Temmuz Cumhuriyet Meydanında kan bağışı tırı ile gerçekleştirilen organizasyonda vatandaşların yanında Türk Silahlı Kuvvetlerinin gururu Mehmetçiklerimizde kampanyaya katıldı.

Kan bağışının çok önemli bir görev olduğunu açıklayan yetkililer özellikle şu günlerde ülkemizde yaşanan sınır ötesi operasyonlar ve burada meydana gelebilecek kan ihtiyacının yanı sıra hemen hemen her türlü hastalıklarda acil kan ihtiyacı gereksinimi oluşmaktadır. Bu anlamda kan bankalarının dolu bir şekilde ihtiyaca cevap verebilir bir durumda olmak gerektiğini belirttiler. 15 Temmuz Cumhuriyet Meydanında kullanılan kan bağışı tırı vatandaşların yoğun ilgisini çekmektedir. Söz konusu vatandaştan yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarda kampanyaya destek vermektedir. Arhavi İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı askerlerde bu çok anlamlı ve örnek organizasyona destek verdiler.