18.02.2018 Son güncelleme: 16.02.2018, 8:32

YILDIZLAR GÜREŞ İL BİRİNCİLİĞİ BAŞLIYOR

ARHAVİ BLD.GSK GÜREŞ TAKIMI TURNUVAYA 15 SPORCU İLE KATILIYOR ARHAVİ BLD.GSK GÜREŞ TAKIMI TURNUVAYA 15 SPORCU İLE KATILIYOR
Kategori Kültür-Sanat

17 Şubat 2018 cumartesi günü Artvin Merkez Spor salonunda yapılacak Yıldızlar Güreş İl Birinciliği müsabakalarına katılacak olan Arhavi belediyesi gençlik spor kulübü bu önemli ve iddialı turnuvaya 15 sporcu ile katılıyor. Yıldızlar dalında müsabakalara çıkacak olan genç güreşçiler bu sporun yaygınlaşması ve Arhavi’de el üstünde tutulması adına antrenör Kadir Dayanç gözetiminde haftanın 5 günü antrenman yaparak hazırlandılar. Başkan Coşkun Hekimoğlu takıma başarılar dileyerek. Artvin’de iyi sonuçla döneceklerine inandığını ifade etti.

Sıkı ve disiplinli bir çalışmayla programını sürdüren genç güreşçiler Artvin’in önemli ilçeleri ile yarışarak Arhavi’de bu dalda da adından söz ettirmeye başladı. Takım geçtiğimiz yıllarda gençler kategorisinde Türkiye 5.sini çıkarmıştır. Bunun yanında Artvin’de ve Yusufeli’de yapılan güreş müsabakalarında birçok birincilikler elde edilmiştir. Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu güreş takımımızın alacağı her başarılı sonuç bizler için övünç kaynağıdır. Gerek hocaları gerekse sporcular olarak destek noktasında ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğunu dile getirerek sporculara Yıldızlar Güreş İl Birinciliği müsabakalarında başarılar diledi.