12.12.2018 Son güncelleme: 11.12.2018, 8:29

BELEDİYE ÇALIŞANI MEMUR VE İŞÇİLER İLE TOPLU SÖZLEŞME İMZALANDI

İMZA TÖRENİ BAŞKANLIK MAKAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ İMZA TÖRENİ BAŞKANLIK MAKAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Kategori Genel Haberler

Arhavi Belediyesi, KESK’e bağlı Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm-Bel-Sen) ve Türk-İş’e bağlı Belediye İş Sendikası ile kurum bünyesinde çalışan memur ve işçilere yönelik ile toplu sözleşmesi imzaladı.

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nun makamında gerçekleşen imza törenine Başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra Belediye-İş Sendikası Rize Temsilcisi Yaşar Kaspar,   Belediye Sendika Temsilcileri İlker Özcan ve Osman Güney ile belediye personelleri katıldı.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen törende Başkan Hekimoğlu, Tüm-Bel Sen ve Belediye-İş Sendikası ile belediye çalışanı memurlar ve işçiler arasında imzalanan sözleşmenin yenilenmiş olduğunu belirtti.

Her iki tarafında mutabık kaldığı bir sonuçla imzalanan toplu iş sözleşmeleri imza töreninde konuşan Başkan Hekimoğlu,  kısıtlı imkânlarla ve olabildiğince personele yansıtmadan bir döngü içerisinde işçi ve memurlara gerekli iyileştirmeleri yaptıklarını belirtti. Başkan Hekimoğlu, yeni sözleşmelerin belediye çalışanlarına hayırlı uğurlu olmasını dileyip, işçi temsilcilerine de başarılarının devamını diledi.

Son Düzenlenme Pazartesi, 12 Şubat 2018 16:16