20.04.2018 Son güncelleme: 20.04.2018, 7:15

CUMHURİYET MAHALLESİ YOL BETONLAMA ÇALIŞMASI

MAHALLENİN ANA GÜZERGAHI TAMAMEN BETONLANACAK MAHALLENİN ANA GÜZERGAHI TAMAMEN BETONLANACAK
Kategori Fen İşleri

İlçenin en önemli mahallelerinden olan Cumhuriyet Mahallesi’nde,  kanalizasyon çalışması sonrası ana yolun betonlama çalışması en kapsamlı bir şekilde başlatılmıştır.

Yol betonlama çalışması, ana güzergah üzerinde, özellikle Lipton Çay Fabrikası ile Kavak köyü arasında kalan bölgede başlatılarak devam ettirilecektir.

Etap etap tamamlanacak olan yol güzergahı, standardı yüksek,  geniş, alt yapısı tamamlanmış bir şekilde mahalle halkına hizmet verecektir.

Son Düzenlenme Salı, 06 Şubat 2018 15:39

Bu kategoriden diğerleri: DURMAK YOK BETON YOLA DEVAM »