18.02.2018 Son güncelleme: 16.02.2018, 8:32

AK PARTİ ARHAVİ GENÇLİK KOLLARI İLE KAHVALTI PROGRAMI

HEKİMOĞLU GENÇLERLE BİR ARADA HEKİMOĞLU GENÇLERLE BİR ARADA
Kategori Genel Haberler

Geçtiğimiz aylarda kongre sürecini tamamlayan ve yeni yönetim yapısıyla göreve devam eden Ak Parti Gençlik kolları başkan ve üyeler belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu’yla kahvaltı programında bir araya geldi.

Seyir Cafe Restaurant’ta gerçekleşen kahvaltı programına Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, İl genel Meclis Üyesi Hakkı Aytolan, Belediye Başkan Yardımcısı Tahsin Kurdoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, Kadın Kolları Başkanı Melek Küçükay, Gençlik Kolları başkanı Sercan Öztür ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Başkan Hekimoğlu ile gençlik kolları üyeleri tarafından son dönemde ilçenin içinde bulunduğu gelişim süreci, yapılan ve yapılacak olan yatırımlar hakkında değerlendirmeler ile ilgili sohbet gerçekleştirildi. İlçe gençlerinin temel sorunlarına da değinen gençler, Başkan Hekimoğlu ile bilgi alışverişinde bulundular. Gençlik kolları üyelerinin, bu programdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Gençlik Kolları Başkanı ve üyelere teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Son Düzenlenme Pazartesi, 05 Şubat 2018 16:50