11.12.2018 Son güncelleme: 10.12.2018, 12:53
TEMSİLCİLERİMİZ HAFTAYI GALİBİYETLE KAPATTI TEMSİLCİLERİMİZ HAFTAYI GALİBİYETLE KAPATTI
Kategori Spor

Voleybol’da 1. Lig’de mücadele eden Arhavi Belediye spor takımı ile Futbol’da Artvin Amatör 1. Küme’de bulunan Arhavispor geçtiğimiz hafta sonu yapmış oldukları müsabakalarında rakiplerini yenerek haftayı galibiyetle tamamladılar. Temsilcilerimiz almış oldukları başarılı sonuçlarla camiayı ve şehri sevince boğdu. Arhavi Belediyespor Voleybol’da Efeler Süper Ligi’ni hedeflerken diğer temsilcimiz Arhavispor ise Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselmeyi hedefliyor.

Voleybol takımımız Arhavi Belediye Spor, Voleybol Erkekler 1. Ligi B Grubu 20. Hafta karşılaşmasında deplasmanda, Payas Belediye Spor 2011 takımına misafir oldu. Hatay’ın Payas ilçe spor salonunda oynanan karşılaşmayı temsilcimiz 3-1 kazandı. 20.hafta maçları sonunda elde ettiği bu galibiyetle puanını 53.075’e yükselten Arhavi Belediye Spor, ligin 2.sırasındaki yerini korudu.

Artvin 1. Amatör Liginde 11. hafta geride kalırken Arhavi Spor futbol takımı kendi sahasında Artvin Çoruh spor’u konuk etti. Ligin iki iddialı takımının mücadelesinden toplamda 3 gol atıldı.Temsilcimiz, ligin 11. Haftasında kendi sahasında Artvin Çoruh spor ile karşılaştı.  Arhavi şehir stadında oynanan mücadele de Arhavi Spor üstünlük kazanarak 2 – 1 karşılaşmayı tamamlandı. 3 galibiyet ve 2 beraberliği bulunan Arhavi Spor 27 puanla 2. Sırada bulunuyor.

Son Düzenlenme Pazartesi, 05 Şubat 2018 16:40