16.07.2018 Son güncelleme: 13.07.2018, 11:31

ESNAF VE HALK BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

BAŞKAN HEKİMOĞLU’NDAN HASRET ÇAY OCAĞ, MİLLET ÇAY OCAĞI VE PAZARCI ESNAFINA ZİYARET BAŞKAN HEKİMOĞLU’NDAN HASRET ÇAY OCAĞ, MİLLET ÇAY OCAĞI VE PAZARCI ESNAFINA ZİYARET
Kategori Ziyaretler

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Esnaf ve halk ile buluşup, onların sorunlarını ve taleplerini dinlemek amacıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde Başkan Hekimoğlu’na Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, il genel meclis üyesi Hakkı Aytolan ve Başkan yardımcısı Tahsin Kurdoğlu da eşlik etti.

İlçe merkezinde bulunan Hasret Çay Ocağı’na cuma günü yapılan ziyaretin ardından, hafta sonu da Millet Çay Ocağı'na bir ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaretlerde Başkan Hekimoğlu ve beraberindekiler esnafın ve halkın talep ve şikâyetlerini dinleyerek hoş bir sohbet gerçekleştirdi. İlçe ve gündeme dair sohbet etme fırsatı bulan Başkan Hekimoğlu’na vatandaşlar ilgi gösterdi.

Başkan Hekimoğlu ziyaretinde ayrıca çevre esnafı ve pazarcı esnafını da gezerek işyeri sahipleri ve vadandaşlarla sohbet etti.

Fırsat buldukça esnaf ve halk ile bir araya gelip muhabbet etmeye devam edeceklerini belirten Başkan Hekimoğlu, talepler ve öneriler doğrultusunda ne yapılması gerekiyorsa birlikte çözüm üreteceklerinin, esnaf ve halkın her daim yanında olduğunun altını çizdi.

Son Düzenlenme Cumartesi, 03 Şubat 2018 16:57