11.12.2018 Son güncelleme: 10.12.2018, 12:53
ARHAVİ SPOR KULÜBÜ BAŞKAN VE YÖNETİM KURULUNDAN BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET ARHAVİ SPOR KULÜBÜ BAŞKAN VE YÖNETİM KURULUNDAN BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET
Kategori Ziyaretler

Geçtiğimiz gün kongresi yapılan Arhavi Spor Kulübünün seçilmiş yeni başkan ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu makamında ziyaret etti. Önceki dönem Arhavi Spor Kulübünün Başkanlığını yapan Hekimoğlu, kendilerini ziyaretten ötürü kulüp başkanı Yücel Satıral ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Sporun barış, dostluk, kardeşlik getirdiğine inanan birisi olarak tüm Arhavi halkıyla birlikte Arhavi Spor’un başarısı için çalışacaklarını ifade eden kulüp başkanı Yücel Satıral, “bu anlamda gerek geçmişte yöneticilik yapmış başkan ve yönetim kurulu üyeleri olmak üzere gerekse mevcut yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Arhavi ortak paydasında başarıyı yakalamak için çalışacaklarını ifade etti. Geçmiş dönem beraber çalıştığımız Sayın Belediye Başkanımız ile birlikte önemli tecrübeler kazandık. Neleri nasıl başaracağımızı çok iyi biliyoruz. Bu yolda Arhavi Spor’un başarısı için yola çıktık ve umuyoruz ki bu başarıyı hep birlikte yakalayacağız” dedi.

Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu da “ben değil biz diyerek Arhavi Spor Kulübü menfaatleri içerisinde gerek sportif anlamda gerekse kurumsal anlamda Arhavi Sporu en iyi yerlere çekeceğine inandığım bir yönetimin her zaman destekçisiyiz. Bu şehrin kulübü bu şehrin insanlarıyla çok daha güzel günlere geleceğine inanıyorum. Seçilen yeni yönetime şimdiden başarılar diliyorum. Ben Arhavi Belediye Başkanı olarak bu şehrin bir bireyi olarak Arhavi ortak paydasında yapılması gereken ne varsa dün olduğu gibi bugünde kulübümüz adına, hizmet adına desteğim tam olacaktır. Bu vesileyle seçilen yönetime başarılar diliyor, Arhavi Spor’un beklediği güzel günleri çok yakında geleceğine inanıyorum’’ dedi.

Göreve gelen yeni yönetim kurulu, belediye başkanını ziyaretten sonra hep birlikte topluca Arhavi Spor futbol takımının antrenmanına geçtiler ve burada futbolcuları bir süre izlediler. Başkan Hekimoğlu futbolcularla tek tek tokalaşarak başarı temennisinde bulundu.

Son Düzenlenme Cuma, 02 Şubat 2018 17:53