23.02.2018 Son güncelleme: 22.02.2018, 2:30

EĞİTİM ÖĞRETİMDE BİRİNCİ DÖNEM TAMAMLANDI

ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANI ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANI

2017 - 2018 eğitim öğretim yarıyılının bu gün tamamlanması ile tüm öğrenciler karnelerini aldılar. İlçemiz MNG İlkokulu’nda karnelerini alan öğrenciler için bir tören düzenledi. Törene İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, okul öğretmenleri, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Eğitim öğretim yılının ilk yarısının tamamlanması ile karne alma sevincini yaşayan öğrenciler, tatil yapacak olmanın heyecanı ile karne, teşekkür ve takdir belgelerini protokol mensuplarının elinden aldılar.

Karne töreninde konuşma yapan ilçe milli eğitim müdürü Mustafa Arslanoğlu, öğrencilere yarıyıl tatilini iyi değerlendirip, ikinci yarıyıla dinlenmiş ve hazır bir şekilde girmelerini istedi.

Son Düzenlenme Cuma, 19 Ocak 2018 14:50