28.05.2018 Son güncelleme: 26.05.2018, 10:06

ARHAVİ'YE EFELER LİGİ'NDEN TAKVİYE

TAKIMIMIZ MİLLİ VOLEYBOLCU MEHMET HACIOĞLU’NU KADROSUNA KATTI TAKIMIMIZ MİLLİ VOLEYBOLCU MEHMET HACIOĞLU’NU KADROSUNA KATTI
Kategori Spor

Voleybol Erkekler 1. Ligi B Grubu'nun iddialı takımı Arhavi Belediyespor, Efeler Ligi ekiplerinden Afyon Belediye Yüntaş oyuncusu Mehmet Hacıoğlu ile kadrosunu güçlendirdi.

Efeler ligi hedefiyle çalışmalarını sürdüren temsilcimiz Arhavi Belediyespor, Tofaş Spor alt yapısından yetişen 1995 doğumlu 1,95 m boyundaki smaçör oyuncuyu kadrosuna kattı.

Mehmet Hacıoğlu 2014-2015 sezonun ikinci devresini Düzce Belediyespor’da geçirmiş ardından Tofaş’a geri dönmüştü.

Milli voleybolcu Mehmet Hacıoğlu Arhavi'de kiralık olarak forma giyecek.

Bu kategoriden diğerleri: HAFTA SONU SPOR »