22.01.2018 Son güncelleme: 22.01.2018, 9:08

BAŞKAN HEKİMOĞLU, ESNAF VE HALKLA BİR ARAYA GELMEYE DEVAM EDİYOR

ÇİÇEK ÇAY EVİ VE ARDİBOZ ÇAY OCAĞI’NA ZİYARET ÇİÇEK ÇAY EVİ VE ARDİBOZ ÇAY OCAĞI’NA ZİYARET
Kategori Ziyaretler

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Esnaf ve halk ile buluşup, onların sorunlarını ve taleplerini dinlemek amacıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde Başkan Hekimoğlu’na Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız ve Başkan yardımcısı Tahsin Kurdoğlu da eşlik etti.

İlk olarak Çiçek Çay Evi’nde vatandaşlarla bir araya gelen başkan Hekimoğlu ve beraberindekiler, burada yapılan sohbetlerin ardından Ardiboz Çay Ocağı’na geçti. Burada da esnafın ve halkın talep ve şikâyetleri dinlenerek hoş bir sohbet gerçekleştirildi. İlçe ve gündeme dair sohbet etme fırsatı bulan Başkan Hekimoğlu’na vatandaşlar ilgi gösterdi.

Başkan Hekimoğlu ziyaretinde ayrıca çevre esnafı da gezerek işyeri sahipleriyle sohbet etti.

Fırsat buldukça esnaf ve halk ile bir araya gelip muhabbet etmeye devam edeceklerini belirten Başkan Hekimoğlu, talepler ve öneriler doğrultusunda ne yapılması gerekiyorsa birlikte çözüm üreteceklerinin, esnaf ve halkın her daim yanında olduğunun altını çizdi.

Son Düzenlenme Cuma, 12 Ocak 2018 17:09