27.05.2018 Son güncelleme: 26.05.2018, 10:06

ARHAVİ BELEDİYESPOR 15. HAFTAYI DA GALİBİYETLE KAPADI

ARHAVİ BELEDİYESPOR: 3 - 0 : SOLHAN SPOR ARHAVİ BELEDİYESPOR: 3 - 0 : SOLHAN SPOR
Kategori Spor

Voleybol Erkekler 1. Ligi B Grubu’nda mücadele eden voleybol takımımız Arhavi Belediyespor, 15. Hafta karşılaşmasında kendi evinde Solhan Spor takımını ağırladı. Arhavi spor salonunda oynanan karşılaşmayı temsilcimiz 3-0 kazandı.

Kalabalık bir seyirci önünde oynanan ve belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu’nun da takip ettiği karşılaşmada temsilcimiz, setlerde 25-19, 25-19, 25-23’lik skorlarla rakibine üstünlük sağlayarak maçı 3-0  kazandı.

15. hafta maçları sonunda elde ettiği bu galibiyetle puanını 38.075’e yükselten Arhavi Belediyespor, ligin 2.sirasındaki yerini korudu.

Temsilcimiz Arhavi Belediyespor 16. Hafta karşılaşması için hafta sonu Kahramanmaraş’ta olacak.   1920 Maraşspor ile oynanacak karşılaşma 14 Ocak Pazar günü saat 13’te başlayacak.

Son Düzenlenme Çarşamba, 10 Ocak 2018 17:57