20.06.2018 Son güncelleme: 20.06.2018, 12:51

ÖZEL ARHAVİ KOLEJİ BAŞKAN HEKİMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

OKUL MÜDÜRÜ KAVAZ: “AMACIMIZ EĞİTİMDE KALİTEYİ YÜKSEK TUTMAKTIR” OKUL MÜDÜRÜ KAVAZ: “AMACIMIZ EĞİTİMDE KALİTEYİ YÜKSEK TUTMAKTIR”
Kategori Ziyaretler

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında yeni hizmet binasında hizmet vermeye başlayan Özel Arhavi Koleji, eski adıyla Özel Arhavi Temel Lisesi Müdür, Okul Aile Birliği Yönetimi ve Öğrenci temsilcileri ile birlikte Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Özel Arhavi Koleji Müdürü Ahmet Kavaz, Okul Aile birliği başkanı Mehmet Helvacı, yöneticiler, Tamer Yılmaz, Ömer Özdemir, Aylin Zaim ve Okul Temsilcileri Alper Sezer Yılmaz ile Sema Albayrak hazır bulundular. Ziyarette öğrenciler Alper ve Sema başkan Hekimoğlu’na çiçek sundular.

Yüksek öğrenime öğrenci kazandırmada önemli başarılar elde eden Özel Arhavi Koleji bugüne kadar sayısız dallarda, Hukuk, Tıp, Mühendislikler, Öğretmenlikler, Fen-Edebiyat ve daha birçok alanda yüksek öğrenime öğrenci kazandırmıştır. Sistemli, kaliteli ve metoda dayalı bir eğitim sunan Özel Arhavi koleji bu anlamda alınan başarıyla toplum tarafından gerekli takdiri ve beğeniyi topluyor. Okulun bu anlamda yapmış olduğu çalışmalar hakkında başkan Hekimoğlu’na bilgi sunan müdür Ahmet Kavaz, temel hedeflerinin çağdaş eğitim seviyesinin kalitesini yüksek tutarak başarıyı yakalamak olduğunu ifade etti.  Yeni hizmet binalarında öğrencilerin deneyimli tecrübe sahibi öğretmen kadrosuyla eğitim aldığını belirten müdür, “128 öğrencisi bulunan ve 17 öğretmenle hizmet veren Özel Arhavi Koleji olarak ilçenin gelecekte sıçrama gösterecek önemli okullarından biri olacağımıza kesin gözle bakıyoruz”. Dedi.

Başkan Coşkun Hekimoğlu Özel Arhavi Kolejimiz bizim göz bebeğimiz kendi imkân ve kabiliyetini doğru yönde ve doğru zamanda değerlendiren ve büyük merak uyandıran Arhavi kolejinin eğitimde çok önemli başarıya imza atacağına inancının tam olduğunu belirtti. Söz konusu hizmet veren okulun çevresinde gerekli iyileştirmeler yapmayı planlıyoruz. Bu konuda yapılması gereken çalışmaları birlikte değerlendirip en kısa zamanda neticelendireceğiz. Dedi. Başkan, kendilerini ziyaret eden Özel Arhavi Koleji heyetinin nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, yeni eğitim-öğretim binasında verecekleri hizmetlerinde başarılar diledi.