20.06.2018 Son güncelleme: 20.06.2018, 12:51

ARHAVİ BELEDİYESPOR İKİNCİ YARIYA GALİBİYETLE BAŞLADI

PALANDÖKEN BELEDİYESPOR: 2 – 3:ARHAVİ BELEDİYESPOR PALANDÖKEN BELEDİYESPOR: 2 – 3:ARHAVİ BELEDİYESPOR
Kategori Spor

Türkiye voleybol federasyonu 1. Lig ikinci yarı maçları hafta sonu oynanan karşılaşmalarla başladı. B gurubunda yer alan temsilcimiz Arhavi Belediyespor, Palandöken Belediyespor’a konuk oldu ve karşılaşmayı 3-2 kazandı.

Ligin ilk yarısını ikinci sırada tamamlayan ve başarılı bir ilk yarı geçiren temsilcimiz Arhavi Belediyespor ikinci yarıya da hızlı bir giriş yaptı. Arhavi Belediyespor pazar günü Erzurum Palandöken R.T. Erdoğan Salonunda oynanan karşılaşmada ilk üç sette 2-1 geriye düşmesine rağmen karşılaşmayı bırakmayarak maçtan 3-2’lik skorla galip ayrılmasını bildi.

Temsilcimiz 15. Hafta karşılaşmasını ise 10 Ocak Çarşamba günü Arhavi Spor Salonunda oynayacak. Arhavi Belediyespor, Solhan Spor maçı saat 14’te başlayacak.

Son Düzenlenme Pazartesi, 08 Ocak 2018 11:26