22.01.2018 Son güncelleme: 22.01.2018, 9:08

ARHAVİ BELDİYESİ SATRANÇ TURNUVASI BAŞLADI

TURNUVA 6-7 OCAK TARİHLERİNDE ÖZAY OTEL’DE YAPILIYOR TURNUVA 6-7 OCAK TARİHLERİNDE ÖZAY OTEL’DE YAPILIYOR
Kategori Kültür-Sanat

6 - 7 Ocak tarihlerinde Arhavi Özay Otel toplantı salonunda Arhavi belediyesinin katkılarıyla satranç turnuvası düzenleniyor. Belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu turnuvanın açılışına katılarak yarışmacılarla bir araya geldi.

Minikler, Küçükler, Yıldızlar ve Büyükler olmak üzere 4 kategoride düzenlen turnuvada ilk üç derecede olan yarışmacılara toplamda 2.400 TL para ödülü verilecek olup, minikler kategorisinde yarışan sporculara sürpriz hediyeler ve ayrıca derece alan ilk 3 bayan sporcuya da madalya ödülü verilecektir.

Satranç faaliyetleri kapsamında Arhavi belediyesinin satrancın daha yoğun kitlelere yayılarak çocukların eğitim ve başarılarına destek olmak, yeni nesli böyle güzel bir sporla ilgili olmalarını sağlayarak zararlı alışkanlıklardan ve teknoloji bağımlılığından uzak tutmak hedeflemektedir.