22.01.2018 Son güncelleme: 22.01.2018, 9:08
BAŞKAN HEKİMOĞLU’NDAN ŞA ŞVİ ÇAY OCAĞI’NA ZİYERET BAŞKAN HEKİMOĞLU’NDAN ŞA ŞVİ ÇAY OCAĞI’NA ZİYERET
Kategori Ziyaretler

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu esnaf ziyaretlerine devam ediyor. İlçedeki esnaf ve halk ile buluşup kaynaşarak, onların sorunlarını ve taleplerini dinlemek amacıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde Başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, Başkan yardımcısı Tahsin Kurdoğlu, İl Genel Meclis üyesi Hakkı Aytolan da yer aldı.

İlçe merkezinde bulunan Şa Şvi Çay Ocağı’nı sabah saatlerinde ziyaret eden Başkan Hekimoğlu ve beraberindekiler esnafın ve halkın talep ve şikâyetlerini dinleyerek hoş bir sohbet gerçekleştirdi. İlçe ve gündeme dair sohbet etme fırsatı bulan Başkan Hekimoğlu’na vatandaşlar ilgi gösterdi.

Fırsat buldukça esnaf ve halk ile bir araya gelip muhabbet etmeye devam edeceklerini belirten Başkan Hekimoğlu, talepler ve öneriler doğrultusunda ne yapılması gerekiyorsa birlikte çözüm üreteceklerinin, esnaf ve halkın her daim yanında olduğunun altını çizdi.