20.06.2018 Son güncelleme: 20.06.2018, 12:51

10. HERKES İÇİN FUTBOL ŞENLİĞİ’NİN 4. ETABI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

YILDIZ ERKEKLER FUTBOL ŞENLİĞİ’NDE ÖĞRENCİLER DOYASIYA EĞLENDİ YILDIZ ERKEKLER FUTBOL ŞENLİĞİ’NDE ÖĞRENCİLER DOYASIYA EĞLENDİ
Kategori Spor

Bu yıl 10.su gerçekleştirilen Herkes İçin Futbol Şenliği’nin 4. Etabında,  2003-2004-2005 doğumlu  Yıldız Erkeklere yönelik futbol şenliği yapıldı. Etkinliğe Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

İlçe Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü,  Arhavispor Kulübü ile birlikte organize edilen ve Arhavi Belediyesi'nin sponsor olduğu Arhavi Grassroots (Herkes İçin Futbol) Şenliği Arhavi İlçe Stadı’nda gerçekleştirildi.

10 yıldır düzenlenen organizasyon, minik öğrencilere sporu sevdirmeyi, yeteneklerini ortaya çıkarmayı ve spor yaparak mutlu vakit geçirmelerini sağlamayı amaçlıyor.

Genç sporcuların doyasıya eğlendiği etkinlik, şenliğe katılan öğrencilere ilçe protokol üyeleri tarafından verilen sertifikalarla son buldu.

Son Düzenlenme Cuma, 29 Aralık 2017 13:12