17.08.2018 Son güncelleme: 15.08.2018, 5:39

ARHAVİ’YE 54 ADET MOBESE KAMERA SİSTEMİ KURULUYOR

HER ŞEY DAHA HUZURLU VE GÜVENLİ ARHAVİ İÇİN HER ŞEY DAHA HUZURLU VE GÜVENLİ ARHAVİ İÇİN
Kategori Sosyal İşler

Bir süredir Arhavi’de planlaması yapılan mobese kamera sistemi ilçede hayata geçiriliyor. İlk etapta 16 adet kurulan kamera sisteminin yeterli olmadığı anlaşıldı ve bu sayı 54’e çıkarıldı. Şehrin giriş ve çıkışları, ana caddeler, kavşak noktalar esas alınarak yüklenici firma tarafından bu bölgelerde mobese kamera sistemi yapımına başlandı.

Şehrin asayişi ve güvenliği için elzem olan bu çalışmayla özellikle hırsızlık, taşkınlık ve asayiş bakımından emniyet güçlerine önemli katkı sunacaktır. Söz konusu çalışma birkaç ay içerisinde tamamlanacaktır.

Son Düzenlenme Perşembe, 28 Aralık 2017 12:15