18.08.2018 Son güncelleme: 17.08.2018, 1:24

RAKANİ VE FALEZ KAFE YOLLARI BETONLANARAK İYİLEŞTİRİDİ

BETONLAMA ÇALIŞMALARI HACILAR MAHALLESİNDE DEVAM ETTİ BETONLAMA ÇALIŞMALARI HACILAR MAHALLESİNDE DEVAM ETTİ
Kategori Fen İşleri

Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından İlçe merkezi ve mahallerinde yürütülen yol betonlama çalışmalarına devam ediliyor. Betonlama çalışması ilçemiz Hacılar Mahallesi’nde yapıldı.

Cadde ve sokakların modernizasyonu kapsamında ihtiyaç duyulan bölgelerde yapılan betonlama çalışmalarına ilçemiz tünel mevkii olarak bilinen hacılar mahallesinde devam edildi. Bölgede bulunan ve son dönemde ilgi gören iki işletme olan Rakani Kafe ve Falez Kafe’nin de ulaşımında kullanılan yol güzergâhında yapılan betonlama çalışması ile bölgenin bir eksiği daha giderilmiş ve söz konusu olan bölgenin ulaşımda rahatlama sağlanmış oldu.

Yürütülen çalışmaları Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu da yerinde takip ederken, bölge halkı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Son Düzenlenme Salı, 26 Aralık 2017 15:08