16.07.2018 Son güncelleme: 13.07.2018, 11:31

ARHAVİ AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN BAŞKAN HEKİMOĞLU’NA ZİYARET

BAŞKAN HEKİMOĞLU KONGRE SÜRECİ SONRASI YENİ YÖNETİM KURULUNU TEBRİK ETTİ BAŞKAN HEKİMOĞLU KONGRE SÜRECİ SONRASI YENİ YÖNETİM KURULUNU TEBRİK ETTİ
Kategori Ziyaretler

Geçtiğimiz günlerde kongre sürecini tamamlayan ve yeni yönetim yapısıyla göreve devam eden Ak Parti ilçe teşkilatı mensupları belediye başkanı  Coşkun Hekimoğlu’nu ziyeret etti. Ziyaret belediye başkanlık makamında gerçekleşti.

Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları kongrelerini tamamlayarak yeni yönetim yapısıyla göreve devam eden ilçe teşkilatı, Ak Parti ilçe başkanı Ufuk Yıldız’ın başkanlığında belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu’na ziyarette bulundu. Ziyarette İlçe Başkanı Ufuk Yıldız’ın yanı sıra Kadın Kolları Başkanı Melek Bıyıklı Küçükay, Gençlik Kolları Başkanı Sercan Öztür ve parti yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kongre sürecini tamamlayarak yeni yönetim kadrosuyla hizmet verecek olan teşkilat üyelerini tebrik ederek, başarılar diledi.