22.01.2018 Son güncelleme: 22.01.2018, 9:08

ARHAVİSPOR KENDİ SAHASINDA ARTVİNSPOR’U 3-1 YENDİ

TEMSİLCİMİZ ARHAVİ ŞEHİR STADINDA OYNANAN KARŞILAŞMA İLE LİGİN İLK YARISINI TAMAMLADI TEMSİLCİMİZ ARHAVİ ŞEHİR STADINDA OYNANAN KARŞILAŞMA İLE LİGİN İLK YARISINI TAMAMLADI
Kategori Spor

Artvin Amatör 1. Liginde mücadele eden temsilcimiz Arhavispor hafta sonu kendi sahasında Artvinspor’u konuk etti. Sahadan 3-1’lik skorla galip ayrılan Arhavispor ligin ilk yarısını tamamladı. Karşılaşmayı Arhavi Kaymakamı Hasan Ongu ve Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu da takip etti.

Pazar günü güzel bir havada oynanan karşılaşmada rakibine üstünlük sağlayan temsilcimiz Arhavispor maçı 3-1 kazandı. Bu sonuçla ligdeki puanını 14’e çıkaran temsilcimiz ilk yarının son haftasında bay olduğu için, 2017-2018 sezonunun ilk yarısını 17 puanla tamamlamayı garantilemiş oldu. Temsilcimizin ligdeki sıralaması ise, ligin ilk iki sırasında yer alan Borçkaspor ve Artvin Çoruhspor takımların son hafta oynanacakları maçın sonucuna göre belli olacak.

Sezon sonunda ise ligi ilk 4 sırada tamamlayan takımlar, bir üst seviyeye yükselmek için play-off oynamaya hak kazanacaklar.