13.12.2017 Son güncelleme: 11.12.2017, 2:08

AFET EVLERİ İNŞAATINA BAŞLANDI

BOĞAZİÇİ MAHALLESİNDE 24 KONUTLUK AFET EVLERİ YAPILIYOR BOĞAZİÇİ MAHALLESİNDE 24 KONUTLUK AFET EVLERİ YAPILIYOR
Kategori Fen İşleri

Bir süre önce Başbakanlık Afet İşleri Müdürlüğü tarafından programa alınarak ihale süreci bitirilen Arhavi ilçesi Boğaziçi Mahallesi 24 Konutluk Afet evleri projesine başlandı. İhaleyi alan yüklenici firma tarafından inşaata başlanarak çalışmalara start verildi. İlçemiz Boğaziçi Mahallesi Gökkuşağı Sitesi yanında yapılacak proje tek blok 6 kat üzerine 24 daireden oluşacak.

Geçmiş yıllarda Arhavi ilçesi köylerinde oluşan doğal afetlerden ötürü mağdur olan ve zarar gören vatandaşlara yönelik yapılacak evler yüklenici firma tarafından kısa sürede tamamlanarak hak sahiplerine teslim edileceği duyuruldu.

Daha önce ilçemizde yapılan ve hak sahiplerine dağıtılan 36 konutluk dairelerin ardından, bu kez de afetzede olarak hak sahipliğini kazanmış fakat söz konusu haktan yararlanamamış vatandaşlarımz için çalışmalar bir süredir yürütülüyordu. Bu bağlamda başlatılan çalışmalarla kalan hak sahiplerine daireleri teslim edilmiş olacak.