13.12.2017 Son güncelleme: 11.12.2017, 2:08

ARHAVİ ADLİYE BİNASI YÜKSELMEYE DEVAM EDİYOR

BİNADA ÇATI KAPLAMA ÇALIŞMALARI YAPILIYOR BİNADA ÇATI KAPLAMA ÇALIŞMALARI YAPILIYOR
Kategori Fen İşleri

Adalet bakanlığı tarafından bir süre önce ihaleye çıkılarak yapımına başlanan Arhavi yeni adliye binası için yürütülen inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.  Kaba inşaat çalışmalarında sona gelinen binanın çatı kaplama çalışmaları sürdürülüyor.

Yüklenici firma tarafından yürütülen Arhavi adliye binası inşaatında kaba inşaat çalışmaları devam ederken, binanın çatı kaplama çalışmaları yapılıyor. Tamamlandığında modern yapısıyla dikkat çekecek olan bina hızla yükselmeye devam ediyor.

Bu kategoriden diğerleri: AFET EVLERİ İNŞAATINA BAŞLANDI »