13.12.2017 Son güncelleme: 11.12.2017, 2:08

HAFTA SONU SPOR; VOLEYBOLDA LİDERLİK FIRSATI KAÇTI, FUTBOLDA FARKLI GALİBİYET

ARHAVİ BELEDİYESPOR LİG LİDERİ TOKAT BELEDİYE PLEVNE SPOR’A DEPLASMANDA BOYUN EĞDİ ARHAVİ BELEDİYESPOR LİG LİDERİ TOKAT BELEDİYE PLEVNE SPOR’A DEPLASMANDA BOYUN EĞDİ
Kategori Spor

Voleybol 1. Lig temsilcimiz Arhavi Belediye Spor ligin 10. haftasında Tokat Belediye Plevne Spor ile liderlik maçı için karşı karşıya geldi. Deplasmanda oynanan karşılaşmada temsilcimiz 3-0 yenildi. Arhavispor ise amatör lig karşılaşmasında Muratlı Hudutspor’u 14-0 gibi farklı bir skorla yendi.

Türkiye Voleybol Erkekler 1. Ligdeki temsilcimiz Arhavi Belediyespor, B gurubu liderliği için oynanan karşılaşmada Tokat Belediye Plevne Spor ile deplasmanda zorlu bir karşılaşmaya çıktı.  Müsabakanın her üç setinde de istediği oyunu sahaya yansıtamayan temsilcimiz Arhavi Belediyespor, setlerde 25-18, 25-19, 25-20’lik skorlarla yenilerek karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrıldı ve liderlik fırsatını kaçırmış oldu.

Uzun bir maraton olan voleybol liginde inişli çıkışlı dönemlerin olacağını vurgulayan teknik heyet, çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini ve ligdeki iddialarını koruyacaklarını belirtti.

Temsilcimiz Arhavi Belediyespor, ligin 11. Haftasında kendi evinde Fındıklı Spor’u konuk edecek. Karşılaşma 9 Aralık Cumartesi saat 14.00’da Arhavi Spor Salonunda oynanacak.

Arhavispor: 14 - 0 :Muratlı Hudutspor

Diğer yandan Futboldaki temsilcimiz Arhavispor ise Artvin Amatör 1. Lig 5. Hafta karşılaşmasında Muratlı Hudutspor’u konuk etti. Karşılaşmada rakibine büyük bir üstünlük kuran temsilcimiz Arhavispor, karşılaşmadan sahalarda ender görülen bir skorla 14 – 0 galip ayrıldı.

Temsilcimiz 11 puanla, ligde 13’şer puanları bulunan Borçkaspor ve Artvin Çoruhspor’un ardından 3. Sıradaki yerini korudu. Arhavispor önümüzdeki hafta Arhavi Şehir Stadı’nda Artvinspor’u konuk edecek. Karşılaşma 10 Aralık Pazar günü saat 12.00’da başlayacak.

Son Düzenlenme Pazartesi, 04 Aralık 2017 14:52