13.12.2017 Son güncelleme: 11.12.2017, 2:08

DOĞU KARADENİZ BELEDİYELER BİRLİĞİ TOPLANTISI TRABZON’DA YAPILDI

TOPLANTIYA ARHAVİ BELEDİYE BAŞKANI COŞKUN HEKİMOĞLU’DA KATILDI TOPLANTIYA ARHAVİ BELEDİYE BAŞKANI COŞKUN HEKİMOĞLU’DA KATILDI
Kategori Genel Haberler

29 – 30 Kasım 2017 Tarihlerinde gerçekleşen Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Toplantısı Trabzon’da birlik üyesi belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

“PANAGİA SUİT HOTEL” toplantı salonunda gerçekleşen ve Birliğe bağlı tüm belediye başkanları katılım gösterdiği toplantının gündemi şu şekilde gerçekleşti:

Birlik Meclis Toplantısı Gündemi:

1- 2018 Yılı Çalışma Programı ve Yatırım Planı.

2- 2018 Mali Yılı Birlik Bütçesinin Görüşülmesi.

3- 2018Yılı İşçi Vizelerinin Görüşülmesi.

4- İhale Dokümanı Satış Bedelinin Belirlenmesi.

5- Tüzük Değişikliği. (Yeni üyelik başvuruları.)

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu da toplantıda söz alarak bölgenin ve Arhavi’nin ortak sorunlarını dile getirdi. İlçe de tamamlanan ve yürütülen projeler hakkında bilgi veren Başkan Hekimoğlu, gelecekteki Arhavi İçin düşünülen projeler ve yatırım planı hakkında konuşma gerçekleştirdi.  Birlik toplantısı, belediye başkanlarının kendi il ve ilçelerindeki genel değerlendirmeleri yapması sonrasında son buldu. Toplantının sonunda Birlik Başkanı ve aynı zamanda Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ev sahibi sıfatıyla tüm katılımcı belediye başkanlarına hediyelerini sundu.

Son Düzenlenme Cumartesi, 02 Aralık 2017 16:56

Bu kategoriden diğerleri: HEKİMOĞLU AİLESİNİN ACI GÜNÜ »