13.12.2017 Son güncelleme: 11.12.2017, 2:08

ARHAVİ ANADOLU LİSESİNDEN 4.GELENEKSEL HAMSİ ŞENLİĞİ

ÖĞRENCİLER HAMSİYE DOYDULAR ÖĞRENCİLER HAMSİYE DOYDULAR
Kategori Genel Haberler

Arhavi Anadolu Lisesi tarafından her yıl geleneksel hale getirilen ve bu yıl 4.sü yapılan hamsi şenliği okulun bahçesinde düzenlendi.

Kış mevsimi ile birlikte hamsinin bol olduğu şu günlerde okul, öğrencilerle birlikte bu organizasyonu gerçekleştirmektedir. Şenliğe Arhavi Kaymakamı Hasan Ongu, Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu kurum amirleri öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Okul müdürü Mustafa Al “ Geleneksel hale getirdiğimiz hamsi şenliğimizi okul aile birliği yönetimi ve okul idarecileri, öğretmenler işbirliğinde gerçekleştirmekteyiz. Her yıl olduğu gibi organizasyonumuza en büyük desteği veren Arhavi Belediyesine ve Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’na teşekkür ediyoruz. Etkinliğimiz amacına ulaşarak öğrencilerimizin birlik beraberlik duygusu içerisinde tanışma kaynaşma şeklinde yararını görmekteyiz. Bugün buraya teşrif eden başta kaymakamımız ve belediye başkanımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum, seneye aynı zamanda buluşmak ümidiyle” dedi. Şenlik hamsi ikramıyla devam ederek son buldu.