13.12.2017 Son güncelleme: 11.12.2017, 2:08

ARHAVİSPOR ARTVİN ÇORUH DEPLASMANINDAN BERABERLİKLE DÖNDÜ

ARTVİN ÇORUHSPOR: 0 – 0 : ARHAVİSPOR ARTVİN ÇORUHSPOR: 0 – 0 : ARHAVİSPOR
Kategori Spor

Artvin Amatör 1. Liginde 4. hafta geride kalırken Arhavispor futbol takımımız Artvin deplasmanında Artvin Çoruhspor’a konuk oldu. Ligin iki iddialı takımının mücadelesinden gol sesi çıkmadı.

Bir önceki hafta bay olan ve karşılaşması bulunmayan temsilcimiz, ligin 4. Haftasında deplasmanda Artvin Çoruhspor ile karşılaştı.  Artvin şehir stadında oynanan mücadele de taraflar birbirlerine üstünlük kuramadı ve karşılaşma 0 – 0 berabere tamamlandı.

2 galibiyet ve 2 beraberliği bulunan Arhavispor 8 puanla 3. Sırada bulunuyor.

Son Düzenlenme Pazartesi, 27 Kasım 2017 11:50