13.12.2017 Son güncelleme: 11.12.2017, 2:08

BAŞKAN HEKİMOĞLU’NDAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ HEDİYESİ

HEKİMOĞLU, HACILAR İLKOKULU ÖĞRETMENLER ODASINA OTURMA GURUBU HEDİYE ETTİ HEKİMOĞLU, HACILAR İLKOKULU ÖĞRETMENLER ODASINA OTURMA GURUBU HEDİYE ETTİ

24 kasım Öğretmenler gününde Arhavi Belediyesi’nden Hacılar İlkokulu’nda görev yapan öğretmenlerimize ufak bir hediye geldi.  Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu Hacılar İlkokulu öğretmenler odasına oturma gurubu hediye etti.

Eğitime verdiği önem ve değerle bilinen Belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu ilçemizde faaliyet gösteren eğitim kurumlarının eksik ve ihtiyaçlarının giderilmesi adına imkanları nispetinde destek olmayı amaçlıyor. Bunun son örneği de 24 kasım öğretmenler gününde yaşandı. Başkan Hekimoğlu öğretmenler günü kutlama programının gerçekleştirildiği Hacılar İlkokulunun öğretmenler odasına oturma gurubu hediye etti.
Başkan Hekimoğlu, gerçekleştirilen okul ziyaretlerinde öğretmenlerimizin bu yönde taleplerinin olduğunu ve okulun ve öğretmenlerimizin ihtiyaçlarını gidermek adına öğretmenler günü hediyesi olarak öğretmenler odasına oturma gurubu hediye ettiklerini belirtti.
Başkan Hekimoğlu’nun bu jestine çok mutlu olduklarını belirten öğretmenler kendisine teşekkür ettiler.

Son Düzenlenme Cuma, 24 Kasım 2017 17:29