13.12.2017 Son güncelleme: 11.12.2017, 2:08

ARTVİN ESKİ MİLLETVEKİLİ YÜKSEL ÇORBACIOĞLU’NDAN BAŞKAN HEKİMOĞLU’NA ZİYARET

ZİYARET BELEDİYE BAŞKANLIK MAKAMINDA GERÇEKLEŞTİ ZİYARET BELEDİYE BAŞKANLIK MAKAMINDA GERÇEKLEŞTİ
Kategori Ziyaretler
(1 Oyla)

Artvin eski milletvekili Yüksel Çorbacıoğlu, belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette başkan yardımcıları H.Tahsin Kurdoğlu ve Nail Köseoğlu da hazır bulundu.

Kısa bir süre önce babası avukat Şefik Çorbacıoğlu’nu kaybeden Yüksel Çorbacıoğlu’na tekrar taziyelerini ileten başkan Hekimoğlu kendisini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hoş bir sohbet ortamında geçen ziyarette başkan Coşkun Hekimoğlu, belediye hizmetleri, yapılan ve hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında bilgiler verdi. Memleket üzerine ve siyasi gelişmeler hakkında sohbetlerinde edildiği ziyaretin sonunda Yüksel Çorbacıoğlu, başkan Hekimoğlu’na ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Son Düzenlenme Salı, 21 Kasım 2017 22:25