13.12.2017 Son güncelleme: 11.12.2017, 2:08

KİLİT TAŞI ÇALIŞMALARI BOĞAZİÇİ MAHALLESİNDE DEVAM EDİYOR

KANUNİ CADDESİ VE ARA SOKAKLAR KİLİT TAŞI İLE KAPLANIYOR KANUNİ CADDESİ VE ARA SOKAKLAR KİLİT TAŞI İLE KAPLANIYOR
Kategori Fen İşleri

Bir süre önce Boğaziçi mahallesinde başlatılan kilit taşı çalışmaları devam ediyor.  Kanuni caddesine bağlı ara sokaklarda yapılan çalışmalarda ilerleme kaydedildi.

Arhavi belediyesi fen işleri ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında bölgede yaklaşık 8000-8500 m² lik alan kilit taşı ile kaplanacak. Bölge sakinlerinin memnuniyetlerini dile getirdiği çalışmalarda sona gelinmek üzere. Özellikle şehir içi dolmuşlarının da kullandığı Kanuni Caddesi ve ara sokakların kilit taşı ile kaplanması çalışmaları yakın bir zamanda tamamlanmış olacak.

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu,  “yeni yerleşim alanlarının oluştuğu Boğaziçi Mahallesinde özellikle Kanuni Caddesinin büyük bir kısmını tamamladık. Ekiplerimiz hızla kalan diğer cadde ve sokakları tamamlayıp mahalle halkının hizmetine sunmuş olacağız. Alt yapısı tamamlanmış bir bölge konumunda olan Boğaziçi Mahallesi konutlaşmanın olduğu cadde ve sokakların hızla üstyapısını yapıp devreye sokuyoruz. Halkımızın bu süreçte anlayışına sığınıyor çalışmaların bir an önce tamamlanmasını hedefliyoruz” dedi.

Son Düzenlenme Salı, 21 Kasım 2017 14:32