13.12.2017 Son güncelleme: 11.12.2017, 2:08

CANOĞLU HALI SAHA İŞLETMESİ HİZMETE GİRDİ

AÇILIŞI KAYMAKAMI HASAN ONGU,  BELEDİYE BAŞKANI COŞKUN HEKİMOĞLU YAPTI AÇILIŞI KAYMAKAMI HASAN ONGU, BELEDİYE BAŞKANI COŞKUN HEKİMOĞLU YAPTI
Kategori Genel Haberler

İlçemiz Arhavi’de spor alanında yeni bir işletme hizmete girdi. Halı saha işletmeciliği sektöründe hizmet verecek olan Canoğlu Halı Saha işletmesinin açılışına Arhavi Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, siyasi parti temsilcileri, esnaf ve vatandaşlar katıldı.

Bağaziçi mahallesi Kuyu mevkiinde açılan ve futbolseverlere hizmet verecek olan iletmenin açılışında konuşma yapan kaymakam Hasan Ongu ve belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu, işletmenin Arhavi’ye ve işyeri sahibine hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundular.

İşletme sahibi Hamdi Canoğlu ise başta Kaymakam Ongu ve Başkan Hekimoğlu olmak üzere açılışa katılan herkese teşekkür etti.

Son Düzenlenme Cuma, 17 Kasım 2017 16:19