13.12.2017 Son güncelleme: 11.12.2017, 2:08

POLAT TÜRKMEN’DEN BAŞKAN COŞKUN HEKİMOĞLU’NA ZİYARET

BAŞKAN HEKİMOĞLU 22. DÖNEM AK PARTİ ZONGULDAK MİLLETVEKİLİ POLAT TÜRKMEN’İ MAKAMINDA AĞIRLADI BAŞKAN HEKİMOĞLU 22. DÖNEM AK PARTİ ZONGULDAK MİLLETVEKİLİ POLAT TÜRKMEN’İ MAKAMINDA AĞIRLADI
Kategori Ziyaretler

22. Dönem Ak Parti Zonguldak milletvekili Polat Türkmen Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette ilçede yapılan yatırımlar ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyarette Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız da hazır bulundu.

Adalet ve Kalkınma Partisi Arhavi İlçe Başkanlığı 6.Olağan kongresi için ilçemizde bulunan ve kongrede divan başkanlığı görevinde bulunan Türkmen, Arhavi Belediyesi ziyaretinde Arhavi’de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İlçe hakkında başkan Coşkun Hekimoğlu’ndan  bilgi alan Polat Türkmen  Arhavi’yi çok beğendiğini ve fırsat buldukça ziyaret etmek istediğini belirti.

Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ziyaret anısına ilçeyi temsilen kendisine hediyeler takdim etti. Ziyaret çekinilen fotoğraflarla son buldu.

Son Düzenlenme Perşembe, 16 Kasım 2017 16:38