13.12.2017 Son güncelleme: 11.12.2017, 2:08

BAŞKAN HEKİMOĞLU, ARHAVİSPOR'A OLAN KATKI VE DESTEKLERİNDEN DOLAYI İSRAFİL KIŞLA VE MEHMET KOCATEPE'YE TEŞEKKÜR ETTİ

BAŞKAN HEKİMOĞLU’ NDAN ARTVİN MİLLETVEKİLİ KIŞLA VE BELEDİYE BAŞKANI KOCATEPE’YE ARHAVİSPOR FORMASI BAŞKAN HEKİMOĞLU’ NDAN ARTVİN MİLLETVEKİLİ KIŞLA VE BELEDİYE BAŞKANI KOCATEPE’YE ARHAVİSPOR FORMASI
Kategori Genel Haberler

Artvin milletvekili İsrafil Kışla ve Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’ye Arhavispor’a vermiş oldukları katkı ve desteklerinden ötürü, Arhavi Belediye Başkanı ve aynı zamanda Arhavispor Kulübü Başkanı Coşkun Hekimoğlu tarafından Arhavispor takım forması hediye edildi.

Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Ak Parti ilçe kongresi için ilçemizde bulunan Artvin milletvekili İsrafil Kışla ve Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ile Arhavispor sosyal tesislerinde bir araya geldi. Başkan Coşkun Hakimoğlu, Sayın Kışla ve Sayın Kocatepe’nin Arhavispor’a önemli katkı ve desteklerde bulunduklarını belirtti. Diğer alanlarda olduğu gibi Arhavispor Kulübü olarak da kendilerinin desteklerini hep yanlarında hissettiklerini ifade eden Hekimoğlu, bu nedenle kendilerine teşekkür ederek ufak bir hediye vermek istediklerini belirtti.

Kendi adlarının yazılı olduğu Arhavispor formalarını ve Arhavispor atkılarını alan Kışla ve Kocatepe, bu anlamlı jest için çok mutlu olduklarını belirterek Başkan Coşkun Hekimoğlu’na teşekkür ettiler.

Son Düzenlenme Çarşamba, 15 Kasım 2017 20:34