19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

MUSAZADE MAHALLESİNDE GERÇEKLEŞEN TOPRAK KAYMASI İÇİN GEREKEN ÖNLEMLER ALINIYOR

MUSAZADE MAHALLESİNDE GERÇEKLEŞEN TOPRAK KAYMASI İÇİN GEREKEN ÖNLEMLER ALINIYOR MUSAZADE MAHALLESİNDE GERÇEKLEŞEN TOPRAK KAYMASI İÇİN GEREKEN ÖNLEMLER ALINIYOR
Kategori Fen İşleri

Geçtiğimiz günlerde yoğun yağış nedeni ile Musazade Mahallesi bayraktarlar mevkii olarak bilinen bölgede toprak kayması gerçekleşti. Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu bölgede incelemelerde bulundu ve hasar tespit çalışması yapıldı.

Bölgemizde görülen yoğun yağışlar ilçemizi etkilemeye devam ederken yer yer görülen toprak kaymaları endişelere neden oluyor. Geçtiğimiz günlerde yine yoğun yağış nedeni ile musazade mahallesi bayraktarlar mevkii olarak bilinen güzergâhta toprak kayması meydana gelmiş, güzergâh yaya ve araç trafiği açısından tehlikeli bir hal almıştı.

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu bölgede incelemelerde bulundu ve belediye ekipleri tarafından hasar tespit çalışması yapıldı. Kısa zaman içerisinde istinat duvarı çalışmalarına başlanacağını belirten Başkan Hekimoğlu gereken önlemlerin alınacağını belirtti.