13.12.2017 Son güncelleme: 11.12.2017, 2:08

KANUNİ CADDESİNE BAĞLI SOKAKLARDA KİLİTTAŞI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

BAŞKAN HEKİMOĞLU BOĞAZİÇİ MAHALLESİNDE DEVAM EDEN KİLİTTAŞI ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ BAŞKAN HEKİMOĞLU BOĞAZİÇİ MAHALLESİNDE DEVAM EDEN KİLİTTAŞI ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
Kategori Fen İşleri

Bir süre önce Boğaziçi Mahallesi’nde başlatılan kili taşı çalışmaları devam ediyor. Kanuni Caddesi’nde yapılan kilit taşı çalışmalarına ek olarak ara cadde ve sokaklarda yürütülen çalışmaları Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu yerinde inceledi.

Arhavi belediyesi fen işleri ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda ilerleme kaydedilirken, söz konusu bölgede yaklaşık 8000-8500 m² lik alan kilit taşı ile kaplanacak.  Özellikle şehir içi dolmuşlarının da kullandığı Kanuni Caddesi yakın bir zamanda tamamlanmış olacak.

Bölgede incelemelerde bulan Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu,  “yeni yerleşim alanlarının oluştuğu Boğaziçi Mahallesinde özellikle Kanuni Caddesinin yarısını tamamladık. Ekiplerimiz hızla kalan diğer cadde ve sokakları tamamlayıp mahalle halkının hizmetine sunmuş olacağız. Alt yapısı tamamlanmış bir bölge konumunda olan Boğaziçi Mahallesi konutlaşmanın olduğu cadde ve sokakların hızla üstyapısını yapıp devreye sokuyoruz. Halkımızın bu süreçte anlayışına sığınıyor çalışmaların bir an önce tamamlanmasını hedefliyoruz” dedi.

Son Düzenlenme Pazartesi, 13 Kasım 2017 14:12