19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

BARIŞ ÖZTÜR CADDESİ'NDE BETONLAMA ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

BAŞKAN HEKİMOĞLU; “BÖLGE SAKİNLERİNE VE GÜZERGÂHI KULLANAN VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN” BAŞKAN HEKİMOĞLU; “BÖLGE SAKİNLERİNE VE GÜZERGÂHI KULLANAN VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN”
Kategori Fen İşleri

Kısa bir süre önce PTT arkası olarak bilinen Barış Öztur Caddesinde başlatılan betonlama çalışmaları tamamlandı. Bugün yapılan son beton dökme çalışmasının ardından güzergâh kurumaya bırakıldı. Caddenin bir kaç gün içerisinde ulaşıma açılması planlanıyor.

Arhavi Belediyesi Fen İşleri Ekipleri tarafından İlçe merkezi PTT arkası Barış Öztürk Caddesi’nde, ham yol açma, çevre düzenleme ve caddenin modernize edilmesi kapsamında bir süre önce başlatılan çalışmalarda sona gelindi.

Söz konusu cadde üzerinde yapılan düzenleme ve alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yol betonla çalışmalarına geçilmişti. Arhavi Belediyesi Fen İşleri Ekipleri tarafından yürütülen betonlama çalışmaları da kısa bir sürede tamamlanmış oldu.

Caddenin ulaşıma açılması ile birlikte altyapısı tamamlanmış işlevsel bir yola kavuşacaklarını belirten güzergâhı kullanan vatandaşlar ve bölge sakinleri çalışmadan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Alt yapısıyla birlikte tamamlanan yeni yolun bölge sakinlerine ve güzergâhı kullanan vatandaşlarımıza hayırlı olması temennisinde bulunan Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, gerek betonlama ve gerekse kilit taşı çalışmalarına ihtiyaç duyulan bölgelerde hız kesmeden devam edileceğini belirtti.

Son Düzenlenme Cumartesi, 11 Kasım 2017 14:04