19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

MUSA ULUTAŞ CADDESİ’NE TABELALAR ASILDI

ULUTAŞ’IN ADI YAŞATILIYOR ULUTAŞ’IN ADI YAŞATILIYOR
Kategori Genel Haberler

Arhavi belediyesi kasım ayı meclis toplantısında,  geçtiğimiz günlerde ani bir rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Arhavi eski belediye başkanlarından Musa Ulutaş’ın adının Millet Caddesi’ne verilmesi kararı alınmıştı. Kararın resmiyet kazanmasıyla caddeye Musa Ulutaş Caddesi yazılı tabelalar asıldı.

2002-2009 yılları arasında Arhavi Belediye Başkanlığı görevini yürüten Musa Ulutaş geçirmiş olduğu ani bir rahatsızlık sonucu genç yaşta hayata veda etmişti. Toplumun her kesiminin saygısını ve sevgisini kazanmış, cana yakınlığıyla bilinen Ulutaş’ın bu vakitsiz ölümü tüm  ilçeyi derinden etkilemişti.

Belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu başkanlığında toplanan Kasım ayı meclis toplantısında Musa Ulutaş’ın adının yaşatılması adına anlamlı bir karar alınarak, Millet Caddesi olarak bilinen caddeye Musa Ulutaş Caddesi adı verilmişti. Alınan kararın resmileşmesi ile birlikte hazırlanan tabelalar artık Musa Ulutaş Caddesi olarak anılacak bölgeye asıldı.

Son Düzenlenme Cuma, 10 Kasım 2017 21:14