19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

ARHAVİ BELEDİYESPOR’DA GÖZLER PAYAS BELEDİYE 2011 MAÇINDA

KARŞILAŞMA 11 KASIM CUMARTESİ SAAT 14.00’DA ARHAVİ SPOR SALONU’NDA KARŞILAŞMA 11 KASIM CUMARTESİ SAAT 14.00’DA ARHAVİ SPOR SALONU’NDA
Kategori Spor

Voleybol Erkekler 1. Liginde Mücadele eden temsilcimiz Arhavi Belediyespor da gözler 11 Kasım Cumartesi günü  Arhavi İlçe Stadında oynanacak olan Payas Belediye 2011 maçına çevrildi. Şimdiye kadar çıktığı 6 maçta 6 galibiyet elde eden Arhavi Belediyespor seyircisi önünde oynayacağı maçı da kazanarak yenilmezlik serisine devam etmek istiyor.

Arhavi Belediyespor antrenörü  Ahmet Kavaz, takım içerisinde üst üste alınan galibiyetlerden ötürü moral ve motivasyonun üst düzeyde hakim olduğunu,  bu inanç ve azimle başarılı sonuçları almaya devam edeceklerini dile getirdi.

Belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu’da  alınan seri galibiyetlerden ötürü tüm takımı tebrik ederek, başarılarının tesadüfî değil, disiplinli ve sistemli bir çalışmanın ürünü olduğunu ve bu düzen içerisinde sezon sonunda tüm Arhavi halkına arzuladığımız  Efeler Ligini hediye edeceklerini söyledi.

11 Kasım Cumartesi Arhavi Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 14:00’te başlayacak.

B Grubu’nda birinci sıradaki Tokat Belediye Plevne Spor’un 18.390 puanı, ikinci sıradaki Arhavi Belediye Spor’un 17.075 puanı, üçüncü sıradaki Akkuş Belediye Spor’un 15.150 puanı,  dördüncü sıradaki Payas Belediye Spor’un 13.075 puanı bulunuyor.

Son Düzenlenme Çarşamba, 08 Kasım 2017 16:20