19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

BETONLAMA ÇALIŞMALARI BARIŞ ÖZTÜR CADDESİ’NDE DEVAM EDİYOR

PTT ARKASI OLARAK BİLİNEN CADDE MODERN GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞUYOR PTT ARKASI OLARAK BİLİNEN CADDE MODERN GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞUYOR
Kategori Fen İşleri

Arhavi’de cadde ve sokakların modernizasyon çalışmaları devam ediyor. Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından Musazade Mahallesi Barış Öztürk Caddesi üzerinde yol betonlama çalışmaları yapılıyor. Belediye Başkan vekili H.Tahsin Kurdoğlu çalışmaları yerinde takip ediyor.

Arhavi Belediyesi Fen İşleri Ekipleri tarafından İlçe merkezi PTT arkası Barış Öztürk Caddesi’nde, ham yol açma, çevre düzenleme ve caddenin modernize edilmesi kapsamında bir süre önce başlatılan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Söz konusu cadde üzerinde yapılan düzenleme ve alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yol betonla çalışmalarına geçildi.

Arhavi Belediyesi Fen İşleri Ekipleri tarafından yürütülen çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanarak bölgenin yeni ve modern görünümüne kavuşturulması amaçlanıyor.

Son Düzenlenme Çarşamba, 08 Kasım 2017 15:25