19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

ARHAVİ BELEDİYESPOR DURDURULAMIYOR, VOLEYBOL TAKIMIMIZ DEPLASMANDA KAZANARAK SERİYİ SÜRDÜRDÜ

HAFTASONU SPOR: ARHAVİ BELEDİYESPOR: 3 - HALİLİYE BELEDİYESPOR: 0 , ARHAVİSPOR: 6 – KEMALPAŞASPOR: 1 HAFTASONU SPOR: ARHAVİ BELEDİYESPOR: 3 - HALİLİYE BELEDİYESPOR: 0 , ARHAVİSPOR: 6 – KEMALPAŞASPOR: 1
Kategori Spor

Voleybol Erkekler 1. Liginde mücadele eden temsilcimiz Arhavi Belediyespor Şanlıurfa deplasmanında çıktığı altıncı maçını da kazanarak galibiyet serisini sürdürdü. Diğer yandan futboldaki temsilcimiz Arhavispor ise Artvin 1. Amatör lig mücadelesinin ilk maçını farklı skorla kazandı.

Voleybol 1. Lig altıncı hafta maçında deplasmanda Haliliyespor’a konuk olan Arhavi Belediyespor, setlerde 3-0 kazanarak ligde çıktığı altıncı maçından da galibiyetle ayrıldı. Puanını 17.075 ‘e yükselten temsilcimiz, liderlik mücadelesi verdiği takımların da haftayı galibiyetle kapatmasıyla 2. Sıradaki yerini korumuş oldu.

Temsilcimiz Arhavi Belediyespor, ligin 7. Hafta mücadelesinde kendi evinde Payas Belediye 2011 takımını ağırlayacak.

Öte yandan futboldaki temsilcimiz Arhavispor ise Artvin 1. Amatör Ligi mücadelesine başladı. Temsilcimiz ligin ilk maçında kendi evinde Kemalpaşaspor’u konuk etti. Rakibine iyi bir oyunla üstünlük sağlayan Arhavispor karşılaşmadan 6-1 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı.

Arhavispor önümüzdeki hafta deplasmanda Borçkaspor ile karşılaşacak.

Voleybol: Arhavi Belediyespor: 3 - Haliliye Belediyespor: 0

Futbol: Arhavispor: 6 – Kemalpaşaspor: 1