19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

ARHAVİ DOLUDİZGİN; ARHAVİ BELEDİYESPOR: 3 - BULANCAK BELEDİYE BETON SPOR: 1

ARHAVİ BELEDİYESPOR SERİYE DEVAM EDİYOR, 5 MAÇTA 5 GALİBİYET ARHAVİ BELEDİYESPOR SERİYE DEVAM EDİYOR, 5 MAÇTA 5 GALİBİYET
Kategori Spor

Voleybol Erkekler 1. Ligi B Grubu mücadelesinde Arhavi Belediyespor kendi seyircisi önünde karşılaştığı Bulancak Belediye Beton Spor’u setlerde 3-1 kazanarak galibiyet serisini sürdürdü.  Karşılaşmayı Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu da takip etti.

Arhavi Spor Salonu’ndaki karşılaşmanın ilk setini konuk ekip Bulancak Belediye Beton Spor 25-19 kazandı. Sonraki setlerde toparlanan Arhavi Belediyespor ikinci  ve üçüncü seti 25-21 dördüncü seti ise 25-19 kazanarak salondan 3-1 galip ayrıldı. 5 maçta 5 galibiyet alan Arhavi bu sonuçla puanını 14.075’e yükseltti.

Arhavi Belediyespor ligin 6. haftasında Şanlıurfa deplasanında Haliliye Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Son Düzenlenme Cumartesi, 28 Ekim 2017 18:29