19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

BOĞAZİÇİ MAHALLESİ KANUNİ CADDESİ KİLİT TAŞI ÇALIŞMASI

BÖLGEDE CADDE VE SOKAK DÂHİL 8000-8500 M² KİLİT TAŞI DÖŞENECEK BÖLGEDE CADDE VE SOKAK DÂHİL 8000-8500 M² KİLİT TAŞI DÖŞENECEK
Kategori Fen İşleri

Boğaziçi Mahallesi son yıllarda yoğun yapılaşmanın olduğu yeni inşaatların hızla yükseldiği bir mahalle konumunda. Buna bağlı olarak söz konusu mahallede özellikle Kanuni Caddesi olarak bilenen Kapisre Deresi boyunca oluşan yapılaşmaya bağlı olarak yeni caddeler,  yeni sokaklar meydana geldi. Bu anlamda Kanuni Caddesi ve bu caddeye bağlı 1-2-3 nolu sokakların kilit taşı çalışması belediye tarafından başlatıldı.

Söz konusu bölgede yaklaşık 8000-8500 m² lik alan kilit taşı ile kaplanacak. Çalışma hızla devam ediyor. Özellikle şehir içi dolmuşlarının da kullandığı Kanuni Caddesi yakın bir zamanda tamamlanmış olacak. Bölgede incelemelerde bulan Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu,  “yeni yerleşim alanlarının oluştuğu Boğaziçi Mahallesinde özellikle Kanuni Caddesinin yarısını tamamladık. Ekiplerimiz hızla kalan diğer cadde ve sokakları tamamlayıp mahalle halkının hizmetine sunmuş olacağız. Alt yapısı tamamlanmış bir bölge konumunda olan Boğaziçi Mahallesi konutlaşmanın olduğu cadde ve sokakların hızla üstyapısını yapıp devreye sokuyoruz. Halkımızın bu süreçte anlayışına sığınıyor çalışmaların bir an önce tamamlanmasını hedefliyoruz” dedi.

Son Düzenlenme Çarşamba, 25 Ekim 2017 15:38