19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

ARTVİN ARHAVİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ (AROSB) YÖNETİM KURULU TOPLANDI

TOPLANTI VALİ ÖMER DOĞANAY BAŞKANLIĞINDA, VALİLİK MAKAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ TOPLANTI VALİ ÖMER DOĞANAY BAŞKANLIĞINDA, VALİLİK MAKAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Kategori Genel Haberler

Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi (Arosb) yönetim kurulu toplantısı yapıldı. Artvin Valisi Ömer Doğanay başkanlığında, Valilik makamında düzenlenen toplantıya, Arhavi Kaymakamı Hasan Ongu, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Dilberoğlu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Kemim, İl Özel İdare Genel Sekreteri Orhan Yazıcı ile AROSB Müdürü Hasan Özverpan katıldı.

Toplantıda, Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Hasan Özpervan, yapılan çalışmalar hakkında müteşebbis heyetine geniş kapsamlı bilgi verdi.

Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesinin kamulaştırma işlemlerini yapmak üzere İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ile protokol imzalandı.

Ayrıca İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğince tarafından kurulan Kıymet Takdir Komisyonu çalışmalarını tamamladı. Uzlaşma Komisyonu parsel sahipleri ile yakın zamanda pazarlığa başlayacağı bildirildi.

Vali Doğanay, burada yaptığı konuşmada, organize sanayi bölgesini kısa sürede faaliyete geçirmek için çalışmaların aralıksız bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Karşılıklı fikir alışverişinin ardından yönetim kurulu toplantısı sona erdi.