19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

BAŞKAN COŞKUN HEKİMOĞLU YÜKSEK OKUL İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

ÜNİVERSİTE YERLEŞKESİ YÜKSEK OKUL İNŞAATI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR ÜNİVERSİTE YERLEŞKESİ YÜKSEK OKUL İNŞAATI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
Kategori Fen İşleri

Artvin Çoruh Üniversitesi (AÇÜ)’ne bağlı  Arhavi’deki  üniversite yerleşkesinde  yapımına başlanan  Yüksek okul inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu yüksekokul inşaatında incelemelerde bulundu.

Yüklenici firma tarafından yürütülen inşaat çalışmalarında ilerleme kaydedilirken binalar projeye uygun olarak 3 farklı noktada yükselmeye devam ediyor. Belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Başkan Hekimoğlu'na il genel meclis üyesi Hakkı Aytolan ve Ak Parti ilçe başkanı Ufuk Yıldız da eşlik etti.

Yemişlik mahallesi kavak yolu üzerinde yapımına devam edilen ve idari bina, derslik ve kampus binası olmak üzere üç farklı binadan oluşan üniversite yerleşkesinin bir an önce tamamlanması için ekipler çift vardiya sistemiyle çalışmalarını sürdürüyorlar.

Son Düzenlenme Pazartesi, 23 Ekim 2017 15:13