19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19
ARHAVİ ESKİ BELEDİYE BAŞKANLARINDAN MUSA ULUTAŞ VEFAT ETTİ ARHAVİ ESKİ BELEDİYE BAŞKANLARINDAN MUSA ULUTAŞ VEFAT ETTİ
Kategori Genel Haberler

2002-2009 yılları arasında Arhavi Belediye Başkanlığı görevini yürüten Musa Ulutaş (1962) geçirmiş olduğu ani bir rahatsızlık sonucu genç yaşta hayata veda etti. Toplumun her kesiminin saygısını ve sevgisini kazanmış, cana yakınlığıyla bilinen Ulutaş’ın bu vakitsiz ölümü şehri adeta matem havasına bürüdü.

Merhumun cenazesi bu gün helallik alınarak kendi evinden kalabalık bir cemaatle kaldırıldı. Daha sonra Arhavi Belediyesinde ve mensubu bulunduğu CHP ilçe teşkilatında düzenlenen törenlerin ardından, Arhavi eski camide cenaze töreni düzenlendi. Törenlere İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Artvin Milletvekilleri İsrafil Kışla ve Uğur Bayraktutan, Artvin, Hopa ve Fındıklı Belediye Başkanları, siyasi partilerin İl ve İlçe başkanları ve toplumun her kesiminden vatandaşlar katıldı.

Arhavi Belediyesi olarak Merhum Musa Ulutaş’a Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve tüm Arhavi halkına başsağlığı diliyoruz.

Son Düzenlenme Cumartesi, 21 Ekim 2017 14:00