19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19
İLK MAÇ 5 KASIM DA İLK MAÇ 5 KASIM DA
Kategori Spor

Artvin Amatör Liginde mücadele eden Arhavi Spor futbol takımı 2017-2018 sezonuna iddialı hazırlanıyor. Günde çift idmanla hazırlanan takımda moraller üst düzeyde.

Takımın antrenmanını yönetim kurulu da dikkatle izliyor, oyuncuların gayret ve çabası dikkat çekiyor. 5 Kasım itibari ile lige start verilecek olan Artvin Amatör Ligi maçlarında temsilcimiz Arhavi Spor kendi saha ve seyircisi önünde Kemalpaşa Sporla karşılaşacak. Takım tüm oyuncusuyla Arhavi Spor’un kendisine ait olan kamp tesislerinde haftayı geçiriyor.

Son Düzenlenme Perşembe, 19 Ekim 2017 16:58