13.12.2017 Son güncelleme: 11.12.2017, 2:08

KAYMAKAM HASAN ONGU BAŞKAN HEKİMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

GÖRÜŞMEDE İLÇENİN SORUNLARI ELE ALINDI GÖRÜŞMEDE İLÇENİN SORUNLARI ELE ALINDI
Kategori Ziyaretler

Arhavi Kaymakamı Hasan Ongu Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette stajyer kaymakam Murat Akyüz ile başkan yardımcısı H.Tahsin Kurdoğlu’da hazır bulundu.

İkili ilçede son zamanlarda meydana gelen afet nedeni ile görüş alışverişinde bulundular. Yapılması gereken çalışmalarla ilgili belli bir plan program çerçevesinde yürütüleceği ortak çalışmalarla ilgili fikir birliğine varıldı. Kaymakam Ongu, İlçenin en temel sorunlarının ve önceliğinin nelerin olduğuyla ilgili başkandan bilgi aldı. Arhavi organize sanayisinin önemi vurgulandı. Bunun dışında Çaykur Arhavi Çay Fabrikasının taşınması ile ilgili ve bu konuda ilgili bakanlık kurum ve kuruluşlarla yapılacak ön çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Daha sonra güncel konularla ilgili konuşmalar yapıldıktan sonra Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, kaymakam Hasan Ongu ve beraberindeki stajyer kaymakamın yapmış oldukları ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Son Düzenlenme Salı, 10 Ekim 2017 16:42