13.12.2017 Son güncelleme: 11.12.2017, 2:08

ULUSLARARASI FESTİVALLER BİRLİĞİ TOPLANTISI BU YIL ERZURUM’DA YAPILACAK

BİRLİK ÜYESİ ARHAVİ BELEDİYESİ DE TOPLANTIYA KATILIYOR BİRLİK ÜYESİ ARHAVİ BELEDİYESİ DE TOPLANTIYA KATILIYOR
Kategori Kültür-Sanat

Türkiye’nin ve dünyanın önemli sanat ve kültürel faaliyetlerini yürüten ve bu anlamda ülkenin en önemli festivallerini bünyesinde barındıran Uluslararası Festivaller Birliği 2017 yılı 2. Dönem toplantısını bu yıl, 6-7 Ekim tarihlerinde Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirecek.

Toplantıya birlik üyesi Uluslararası festivalleri yapan yaklaşık 48 il ve ilçe belediyeleri, dernekler ile yurt dışından (Sırbistan, Azerbaycan, K.K.T.C. vb. gibi) katılımcıların yer alacağı organizasyon hafta sonu Erzurum da yapılacak. Toplantıya ayrıca Türkiye Halkoyunları Federasyonu başkan ve yönetim kurulu düzeyinde de katılacak. Birliğin ana gündemi 2018 yılında birlik üyesi tüm festivallerin faaliyet programlarının görüşülecek ve karara bağlanacak.

Uluslararası Festivaller Birliği ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi eş güdümünde gerçekleşecek olan toplantı 6-7-8 Ekim 2017 tarihleri arasında yapılacak. Toplantıda CİOFF Dünya festivaller birliği temsilcilerinin katılımının yanında, ülkemizde yapılan birçok önemli festivallerin temsilcileri de yer alacak. Toplantıya Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali ve Arhavi Belediyesi’ni temsilen belediyenin Kültür ve Sosyal işler Sorumlusu Bilgi Özkara temsil edecek.