14.12.2017 Son güncelleme: 11.12.2017, 2:08

ARTVİN VE HOPA BELEDİYE BAŞKANLARI MEHMET KOCATEPE VE NEDİM CİHAN, BAŞKAN HEKİMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Başkanlar Yaşanan Sel ve Su baskınları nedeniyle Arhavililere Geçmiş Olsun dedi. Başkanlar Yaşanan Sel ve Su baskınları nedeniyle Arhavililere Geçmiş Olsun dedi.
Kategori Ziyaretler

Hafta sonu Arhavi ilçe merkezi ve köylerinde meydana gelen sel, su baskınları ve toprak kaymaları nedeni ile Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ve Hopa Belediye başkanı Nedim Cihan ile beraberindeki başkan yardımcıları ve meclis üyeleri , Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’na geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette Ak parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Aytolan’da hazır bulundu. Üst üste 3 yıldır yaşanan bu afetler nedeniyle Arhavi halkının çok etkilendiğini belirten her iki başkan, Arhavi belediye başkanı ve ilçe halkına geçmiş olsun dileğinde bulunarak ilçeye destek konusunda her zaman hazır olduklarını dile getirdiler. Belediye olarak Arhavi’ye imkanları nispetinde her türlü destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini söyledi. Mehmet Kocatepe selin özellikle vurduğu Cumhuriyet mahallesine gelerek burada yapılan çalışmaları başkan Hekimoğlu ile birlikte incelediler. Kocatepe “yoğun yağış alan bir ilçe Arhavi, ama son yağışlar ortalamanın da çok üstünde, Arhavi halkına ve başkanıma kolaylıklar diliyorum. Yapılması gereken her türlü desteğe Artvin belediyesi olarak hazırız” dedi. Hopa belediye başkanı Nedim Cihanın ziyareti de Başkanlık makamında gerçekleşti. Ziyarette başkan Coşkun Hekimoğlu başkan Nedim Cihan ve beraberindekilere teşekkür ederek verdikleri destekler için teşekkür etti. Başkan Hekimoğlu “ Son 3 yıldır özellikle ilçemiz aşırı yağış alan bir bölge haline geldi. Son yağan yağmur metrekareye 248 kg gibi büyük bir oranla yağış aldı. Bu oran Türkiye’de bir bölgenin yılda toplamda alacağı yağışın yarısına tekabül ediyor. Maalesef ilçe merkezimizde köylerimizde bu yağıştan nasibini aldı. Hemen komşu ilçemiz Hopa da bu 127 kg iken bizde iki katını buldu. Sonuçta sel ve su baskınlarının yaşandığı Arhavi’de, bir çok cadde ve sokaklar , apartmanlar , park ve bahçeler suyla doldu. Bu konuda gerek bizler gerekse komşu belediyelerimiz desteklerini esirgemediler. Artvin belediyemize, Murgul Belediyemize, Fındıklı Belediyemize ve Hopa belediyemize teşekkür ediyorum. Bu belediyelerimize bağlı, itfaiye ekipleri, kanal açma, vidanjör, sulama gibi iş makineleri yağış sonra Arhavi’de hazır bulundular. Bu vesile ile gerek telefondan arayan başkanlarıma ve gerekse ziyaretimize gelip derdimizi dert bilip yanımızda olan Artvin Belediye Başkanım Mehmet Kocatepe ve Hopa Belediye başkanım Nedim Cihan başkanlarıma teşekkür ediyorum. Dedi.

Son Düzenlenme Cuma, 29 Eylül 2017 21:04