13.12.2017 Son güncelleme: 11.12.2017, 2:08

CUMHURİYET İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ ARHAVİ BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMA ETKİNLİKLERİ İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMA ETKİNLİKLERİ
Kategori Ziyaretler

2017 2018 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası kutlama programı etkinlikleri çerçevesinde Arhavi Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri belediye başkanlığı makamını ziyaret etti. Kurum ziyaretleri kapsamında yapılan programda öğrenciler belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu'na çiçek sundular. Başkan Hekimoğlu yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm eğitim camiasına bu yılın başarılı bir şekilde geçirilmesi temennisinde bulundu.

Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri tarafından yapılan ziyarette öğrenciler başkan Hekimoğlu’na bu güne kadar eğitime vermiş oldukları desteklerinden ötürü teşekkür ederek bundan sonraki dönemlerde de aynı ilgi ve alakayı kendilerine göstermeleri temennisinde bulundular.Cumhuriyet İlkokulu öğretmenleri Tevfik Kefel, Fatma Fişek ve öğrenciler Bestenur Turan (1-A), Alya Berfin Namlı (2-A), Muhammet Furkan Sayaroğlu (1-B) ve Doruk Tuna Özkara (3-A), amaçlarının başarılı bir yıl geçirmek olduğunu, gerek eğitimciler olarak gerekse öğrenciler olarak Milli Eğitim sistemine bağlı öğretme ve öğrenme güdüsü ile hareket edeceklerini bu kapsamda idareci ve velilerle de iş birliği yaparak 2017 2018 eğitim öğretim yılında başarıyı yakalayacaklarını söylediler. Başkanlık makamındaki programda Başkan Hekimoğlu ilköğretim haftası nedeni ile öğrencilerin yapış olduğu ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. İdareci öğretmen ve öğrencilere hediyelerini takdim etti.

Son Düzenlenme Cuma, 22 Eylül 2017 17:16